Подарък й от любовник Няма съмнения, че тази година Дядо

...
 Подарък й от любовник Няма съмнения, че тази година Дядо
Коментари Харесай

Алекс Гърдева от Ергенът подкара кола за 500 бона

 Подарък й от ухажор

Няма подозрения, че тази година Дядо Коледа е бил повече от великодушен към Алекс Гърдева. Момата от „ Ергенът “ ще посрещне новата година освен с гръмък, а и прекомерно безценен автомобил.

От няколко дни насам брюнетката се придвижва с изумително „ Порше Тайкан “, струващо тъкмо 477 бона. То е и най-скъпият електрически автомобил в международен мащаб и няма по-луксозен автомобил на ток от него, написа " Уикенд ", представен от БЛИЦ. 

Предвид обстоятелството, че надали си е платила лъскавото возило сама с приходите й като инфлуенсър и менте психолог, поражда въпросът кой й е купил скъпарското возило на ток.

Макар и печеливш, лъжливият обред Аяуаск, надали й е донесъл доходи в размер на половин милион лв., че да може да си го купи сама. По всяка възможност, той й е подарък от някой чичко-паричко, каквито риалити героинята нееднократно е признавала, че избира. 

Макар в първия сезон на „ Ергенът “ тя да бе показана в позитивна светлина, истината за истеричната, неуравновесена и скандалджийска същина лъсна по време на онлайн формата „ Къщата на инфлуенсърите “. Оказва се, че самата тя се нуждае от психолог.

В обществените мрежи разясняват, че въпреки всичко би трябвало да има някакъв правилник за тази специалност, а не всеки истерик да се самоопределя като експерт по психологично здраве, въпреки отдалеко да си проличава, че не може да се оправи със личните си нерви. Неслучайно в мрежите дефинират миньончето като елементарна златотърсачка.

До преди няколко месеца тя шофираше бял Мерцедес CLSза към 50 бона, само че към този момент е вдигнала равнището с автомобил за 500 бона.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР